فرق پروتئین تراپی و کراتین مو

فرق پروتئین تراپی و کراتین مو

موها به عنوان یکی از اجزای حیاتی زیبایی هر فرد، نیازمند مراقبت و توجه ویژه‌ای هستند. در دنیای مراقبت از مو، پروتئین‌تراپی و کراتین مو دو درمان محبوب و موثر برای تقویت و احیای موها به شمار می‌روند. پروتئین‌تراپی، بر تغذیه و تقویت ساختار داخلی موها تمرکز دارد و به ترمیم و بهبود حالت و درخشندگی آن‌ها کمک می‌کند؛ در حالی که کراتین با ایجاد یک لایه محافظتی روی تارهای مو، به بازگرداندن لطافت و شفافیت موهای آسیب‌دیده در اثر عوامل محیطی می‌پردازد. این روش‌ها و اقدامات زیبایی دیگر مانند پدیکور پا، همگی در آرایشگاه‌ّای زنانه انجام می‌گیرند. بیایید در ادامه به بررسی دقیق‌تر این دو روش و تفاوت‌های آن‌ها بپردازیم.

فرق پروتئین تراپی و کراتین مو

پروتئین‌‌تراپی چیست؟

پروتئین‌تراپی نیز مانند کراتینه و دیگر روش‌های زیبایی برای پوست مانند پدیکور پا، به ایجاد ظاهری زیبا و بی‌نقص برای موها کمک می‌کند‌. از این روش برای ترمیم و جبران آسیب‌هایی که مواد شیمیایی مختلف و عوامل محیطی به موها وارد کرده‌‌اند ، استفاده می‌شود. جالب است بدانید که حتی فعالیت‌هایی نظیر شنا نیز به بافت مو آسیب می‌رسانند.

با پروتئین‌تراپی می‌توان موخوره، خشکی انتهای مو، زبری و وزی را بهبود بخشید. در این روش، از ترکیبی از آمینواسیدها استفاده می‌شود که باعث نرم و لطیف شدن موها خواهد شد. کراتین با از بین بردن خشکی موها حالتی نرم به آن‌ها می‌بخشد.

همان‌طور که دیگر روش‌های زیبایی مانند بوتاکس، جوانسازی پوست، پدیکور پا و… ظاهری زیبا به فرد می‌بخشند، این درمان‌های پروتئینی نیز ظاهری درخشان و سالم به موها بخشیده و از شکستگی‌شان جلوگیری می‌کنند.

کراتین‌تراپی چیست؟

کراتین‌تراپی روشی شیمیایی است که برای صاف کردن موها، از آن کمک می‌گیرند. کراتین نوعی پروتئین است که به صورت طبیعی در موها ناخن و پوست بدن وجود دارد. با این حال، این پروتئین اساسی در موهای فر و مجعد کم‌تر بوده که در این حالت می‌توان با کراتین‌تراپی موهای خود را صاف‌تر، براق‌تر و زیباتر نشان داد. این روش برای کاهش موخوره نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روش که در آرایشگاه زنانه انجام می‌گیرد، پروتئین کراتین را به فولیکول مو اضافه می‌کنند.

تفاوت پروتئین‌تراپی و کراتین مو

از مهم‌ترین تفاوت‌های پروتئن‌تراپی و کراتین مو می‌توان به نوع ترکیباتی که در هر کدام استفاده می‌شوند، اشاره کرد.‌ در روش کراتینه مو اکثراً ترکیب اصلی خود کراتین است، اما در پروتئین‌تراپی مواد اصلی متشکل از پروتئین‌های گوناگون است.‌ البته، هر دو روش به نحوی متفاوت، باعث بهبود سلامت و ظاهر موها می‌شوند.

این روش‌ها که برای زیبایی موها مورد استفاده قرار می‌گیرند، همچون دیگر روش‌های زیبایی و مراقبتی مانند پدیکور پا، لایه‌برداری پوست و…، از فواید کراتین می‌توان به تقویت و صاف‌‌تر شدن موها اشاره کرد.

فرق پروتئین تراپی و کراتین مو

افرادی که موهای وز و فری دارند، معمولاً از این روش استفاده می‌کنند. در پروتئین‌تراپی هدف اصلی تقویت و ترمیم موها بوده و در این روش تمرکز اصلی بر حفظ رطوبت موها است. از دیگر تفاوت‌های کراتین و پروتئن مو می‌توان به مدت زمان آن‌ها اشاره کرد‌. مدت زمان کراتین بیشتر از پروتئین‌تراپی است و اکثراً تا چند ماه ادامه پیدا می‌کند.

از پروتئین‌تراپی به شکل ماهانه یا در بازه‌های کوتاه‌مدت استفاده می‌کنند. پروتئین‌تراپی تا ۶۰ درصد باعث صافی موها می‌شود و هدف از انجام آن، احیا و بازسازی بیشتر موها است، ولی در کراتین‌تراپی هدف اصلی را صافی موها قرار می‌دهند و تا ۹۰ درصد این هدف محقق می‌شود. این نوع اعمال زیبایی نظیر پروتئین‌تراپی، کراتینه و پدیکور پا را می‌توان در مراکز زیبایی انجام داد.

عوارض کراتین مو پروتئین‌تراپی

اعمالی نظیر کراتین مو، پروتئین‌تراپی معمولاً بی‌ضرر هستند و باعث ایجاد عوارض جدی نمی‌شوند. با این حال، گاهی‌ اوقات ممکن است عوارضی مانند حساسیت، آلرژی، خارش یا تحریک پوستی به وجود آیند. علاوه ‌بر این، استفاده افراطی از این محصولات احتمال آسیب به موها را افزایش می‌دهد.

در نتیجه، برای جلوگیری از بروز چنین عوارضی توصیه می‌شود که در ابتدا تست حساسیت را برای قسمت کوچک و محدودی از پوست انجام دهید و واکنش پوست را به مواد کراتین یا پروتئین‌تراپی بررسی کنید. در حالت کلی مراقبت از پوست و مو با اقداماتی چون پدیکور پا، کراتینه و پروتئین‌تراپی، از روش‌های ایمن محسوب می‌شوند.

تفاوت ماندگاری کراتین و پروتئین‌تراپی

از دیگر تفاوت‌های کراتین و پروتئین می‌توان به مدت زمان ماندگاری‌ آن‌ها اشاره کرد. ماندگاری کراتینه ۴ ماه تا ۱ سال است، ولی پروتئین‌تراپی بین ۲ تا ۶ ماه ماندگاری دارد. لازم به ذکر است که ماندگاری این روش‌ها به جنس مو و مواد استفاده‌ شده بستگی دارد، اما در حالت کلی ماندگاری‌ آن‌ها به صورت ذکر شده است.

کراتین‌تراپی بهتر است یا پروتئین‌تراپی؟

همان‌طور که بیان شد، کراتین‌تراپی برای افرادی مناسب است که می‌خواهند موهای خود را صاف کنند، اما پروتئین‌تراپی به افرادی توصیه می‌شود که موهای آسیب‌دیده‌ آن‌ها نیاز به بازسازی و احیا دارد‌. تفاوت کراتین و پروتئین‌تراپی در این است که کراتین به صاف و یکدست کردن موها می‌پردازد.

اما پروتئین‌تراپی باعث افزایش استحکام و قدرت موها می‌شود. در مجموع باید گفت که روش‌های مراقبتی و زیبایی مانند کراتینه و پروتئین‌ترابی و همچنین ماساژ پا، پدیکور پا و… از روش‌های موثر برای بهبود سلامت پوست و مو محسوب می‌شوند.

فرق پروتئین تراپی و کراتین مو

تفاوت نحوه انجام کراتین و پروتئین تراپی

کراتین و پروتئین‌تراپی در نحوه انجام نیز با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند. برای انجام پروتئین‌تراپی باید موهای خود را بشویید و با حوله خشک کنید. سپس، موها را به چند قسمت تقسیم کرده و مواد را به آن‌ها مالید. در مرحله بعد، از خشک‌کن دستی استفاده کنید و اجازه دهید تا مواد ۳۰ تا ۴۵ دقیقه به همان صورت باقی بمانند.

سپس، باید هر دسته مو را ۸ تا ۱۰ بار اتوکشی کنید و تا ۳ روز از خیس کردن موها اجتناب ورزید؛ در حالی که برای انجام کراتین مو باید کمی موها را خیس کرده و سپس مواد را به موها بمالید. پس از ۳۰ الی ۴۵ دقیقه، موها را اتوکشی کنید و بعد با ماسک بعد از کراتین، بشویید. همان‌طور که می‌بینید پس از انجام پروتئین‌تراپی نیازی به استفاده از ماسک نیست، اما پس از کراتین باید با ماسک موها را شستشو داد.

سخن پایانی

کراتین و پروتئین‌تراپی هر دو از روش‌های موثر و رایج برای زیباتر جلوه دادن موها هستند. کراتین مناسب افرادی است که موهایی فر دارند و می‌خواهند موهای خود را صاف کنند، اما پروتئین‌تراپی باعث تقویت موهای آسیب‌دیده می‌شود. برای یافتن بهترین آرایشگاه زنانه جهت انجام پدیکور پا، کراتین و پروتئین‌تراپی می‌توانید از سایت تخفیفان کمک بگیرید. اگر می‌خواهید بدانید پدیکور چیست یا کراتین و سایر خدمات زیبایی در چه سالن‌هایی انجام می‌گیرند، بهتر است سری به تخفیفان بزنید. این مجموعه خدمات متنوعی را ارائه می‌دهد و علاوه بر سالن‌های زیبایی، به معرفی انواع رستوران و کافه، تورهای خارجی و ایرانی، سوپر مارکت‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و… نیز می‌پردازد.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *